ОЦПО та РТМ » Головна » Наші гуртки » Гуманітарно-оздоровчий відділ » Гуманітарно-оздоровчий відділ

Гуманітарно-оздоровчий відділ

Гуманітарно-оздоровчий відділ є структурним підрозділом комунального закладу Сумської обласної ради – Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Метою діяльності педагогічного колективу відділу є створення психолого-педагогічних умов для особистісного становлення і творчої самореалізації вихованців гуртків відділу.

Гуртки і творчі об’єднання відділу

Клуб знавців англійської мови «Friendship»

Вивчення англійської мови є складний, але і цікавий процес. Доступний спосіб вивчення англійської мови для дітей застосовується в гуртках творчого об’єднання знавців англійської мови «Friendship»: «Легка англійська» і «Говоримо англійською».

Атмосфера, що панує на заняттях, сприяє легкому засвоюванню англійської вимови. Діти навчаються іншомовному спілкуванню за темами близького й зрозумілого їм оточення, ознайомлюються з історією та звичаями народів англомовних країн світу. За допомогою музики, рухів та ігор покращують комунікативні навички, удосконалюють уміння правильно будувати речення англійською мовою, розвивають пам’ять, увагу, логічне мислення.

Цікаві розвивальні ігри і квести, перегляд тематичних навчальних відеоматеріалів сприяють розвитку навичок усного та писемного мовлення, читання, аудіювання.

Заняття проводяться в обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю

Керівники:

Гайденко Наталія Олександрівна
Гайденко Наталія Олександрівна
«Легка англійська»
Гончарова Ксенія Олександрівна
Гончарова Ксенія Олександрівна
«Світ навколо нас»

Гурток «З умінням і фантазією»

Керівник:

Москаленко Наталія Анатоліївна
Москаленко Наталія Анатоліївна
Заняття проводяться в обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю

Діти віком 6–12 років на гуртку з образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва розвивають творчі здібності, удосконалюють вміння і навички роботи з різними художніми матеріалами та техніками. Вихованці розширюють та поглиблюють свої знання про види образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва, ознайомлюються з творчістю відомих художників і традиціями українського народного мистецтва.  Традиційно у гуртку проводяться тематичні виставки, виховні заходи та розважальні програми, відвідують музеї, та беруть участь у різноманітних конкурсах.

Гурток «Казковий світ»

Керівник:

Левченко Любов Іванівна
Левченко Любов Іванівна
Заняття проводяться в обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю

Мета роботи гуртка: формування компетентностей особистості в процесі занять театральним мистецтвом.

Основними завданнями роботи гуртка є формування у вихованців пізнавальної компетентності, що включає оволодіння основами театрального мистецтва; навичками акторської майстерності, сценічної мови та пластичності рухів.

На заняттях гуртка вихованці ознайомлюються з українським фольклором, творами українських письменників Тараса Григоровича Шевченка, Лесі Українки, Павла Глазового та інших.

Для чистоти мовлення, формування мовного дихання на заняттях використовуються скоромовки, чистомовки, невеличкі віршовані твори тощо. Діти власноруч виготовляють елементи сценічних костюмів, декорації. Це розвиває естетичний смак, креативність, гуртує колектив. Цікаві технології та методики допомагають зацікавити вихованців театральним мистецтвом.


Завідуюча відділом: Перетятько Кристина Борисівна, тел. 33-52-37.


Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 3 і 6?

^Вгору