ОЦПО та РТМ » Новини

Новини

Засідання обласного методичного об’єднання педагогів закладів позашкільної освіти, які працюють з дітьми старшого дошкільного і молодшого шкільного віку

19.04.2024

18 квітня 2024 року на базі Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Сумської міської ради відбулося засідання обласного методичного об’єднання педагогів закладів позашкільної освіти, які працюють з дітьми старшого дошкільного і молодшого шкільного віку за темою «Педагогіка партнерства й формування сучасних компетентностей дітей в закладі позашкільної освіти». Участь у методико-педагогічному заході у змішаному форматі взяли понад 75 педагогів закладів позашкільної освіти Сумської області.

Директор Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді Сумської міської ради Харламова Людмила Миколаївна ознайомила присутніх

з системою роботи Центру, наголосивши на тому, що педагогіка партнерства є якісно новим рівнем узаємовідносин між учасниками освітнього процесу.

Детальніше »

СУМСЬКІ ЧИРЛІДЕРИ – ЧЕМПІОНИ УКРАЇНИ

19.04.2024

З 13 до 14 квітня 2024 р. у м. Львів відбувся Чемпіонат України з чирлідингу та чир спорту.

У змаганнях взяли участь вихованці Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (керівник Анастасія Кравченко). На розсуд суддів було представлено 11 номерів. Старші дівчата виступали у номінаціях Pomp dance та Urban cheer dance і здобули 2 золота. Ставши чемпіонами України, вони потрапили до збірної України і отримали шанс представляти нашу державу на Чемпіонаті Європи, проведення якого планується 6 – 7 липня 2024 року у м. Вісбаден, Німеччина.

Детальніше »

ВІДКРИТИЙ ЧЕМПІОНАТ СУМСЬКОЇ ОБЛАСТІ З ТРЕЙЛ-ОРІЄНТУВАННЯ

19.04.2024

Відбувся ІІ етап відкритого Чемпіонату Сумської області з трейл-орієнтування у форматі онлайн. Організатор змагань – фізкультурно-спортивний відділ Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

У заході взяли участь 226 вихованців закладів загальної середньої та позашкільної освіти Запорізької, Дніпропетровської, Донецької, Київської, Одеської, Сумської, Хмельницької, Чернівецької областей України.

Об’єктами локацій для визначення контрольних пунктів були обрані паркові зони міста Суми. Під час проходження онлайн дистанції спортсмени могли не тільки перевірити свої знання, але і насолодитися красивими краєвидами.

Детальніше »

СПОРТИВНИЙ WEEKEND

16.04.2024

У неділю 14 квітня 2024 року вихованці фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю взяли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування «Весняний парк-тур» та І етапі Кубку Центру з велосипедного туризму.

Юні велотуристи змагалися на комплексній дистанції «Тріал» та «Фігурне водіння велосипеду». Діти продемонстрували достатнє володіння двохколесним транспортом під час проходження етапів «Змійка між стійками», «Колія», «Вісімка», «Гойдалка», «Ворота», «Кільце», «Стоп-лінія».

Під час змагань зі спортивного орієнтування «Весняний парк-тур» юні орієнтувальники долали дистанцію у заданому напрямі. Вихованці показали відповідні навички роботи зі спортивною картою та успішно подолали шлях від старту до фінішу.

Детальніше »

ЗМАГАННЯ З ПІШОХІДНОГО ТУРИЗМУ

09.04.2024

Березень для вихованців фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю виявився насиченим на змагання з пішохідного туризму. Так, юні спортсмени взяли участь у командній першості Центру з пішохідного туризму в умовах спортивної зали та першому етапі Кубку Центру з пішохідного туризму.

Командна першість Центру проходила між учасниками чотирьох вікових груп: І вікова група – діти 2006-2009 р.н., ІІ вікова група – діти 2010-2011 р.н., ІІІ вікова група – діти 2012- 2013 р.н., ІV вікова група – діти 2014-2015 р.н. Склад команди: три особи незалежно від статті. Дистанція складалася з етапів: «Підйом по схилу» (суддівські перила), «Траверс схилу» (суддівські перила), «Траверс схилу» (самонаведення), «Спуск по вертикальних перилах» (суддівські перила), «Спуск по вертикальних перилах» (самонаведення), «Переправа по мотузці з перилами» (суддівські перила), «Переправа по колоді через яр» (суддівські перила), «Переправа по колоді через яр» (самонаведення), «Спуск по схилу» (суддівські перила), «Спуск по схилу» (самонаведення), «Навісна переправа через яр» (суддівські перила), «Навісна переправа через яр» ( супроводження), «Навісна переправа через яр» (самонаведення).

Детальніше »

Архів новин

Оголошення

Дипломи Обласної науково-практичної конференції "Перший крок у науку 2024"

05.04.2024

https://drive.google.com/drive/folders/1SWhq8Ss7CLq3iKtenep4iszGSLN74UHJ?usp=sharing

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 6 й 3.

^Вгору