ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Агенти змін»

24.03.2017

Уже традиційно весною на базі Міжнародного центру дитячої наукової творчості Малої академії наук України MAN LAB (с. Пуща Водиця) відбулася третя Школа громадської та волонтерської участі й патріотичного виховання «Агенти змін», метою якої є виховання в молоді громадянської свідомості та відповідальності за допомогою неформального інтерактивного навчання.

Навчання у школі проходить у чотири етапи: впродовж березня – травня – жовтня – листопаду відбуваються тренінги, створюються проекти та проводяться консультації з керівниками та організаторами проекту.

З 19 по 22 березня 25 активних школярів 8-10 класів з різних куточків України взяли участь у теоретичних та практичних заняттях на базі школи. Сумську область представляли Михайлова Анна, учениця 9 класу Конотопської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 2, та Скребець Євгенія, учениця 9 класу Тростянецької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів № 10.

Під час діяльності школи учні ознайомилися з основними ідеями «Агенти змін», концепцією школи, дізналися більше один про одного та своїх однолітків. Також у ході тренінгів, семінарів та лекцій отримали домашні завдання, вдале виконання яких дозволить пройти до наступного етапу, що відбудеться вже в травні.

Тож бажаємо Михайловій Анні та Скребець Євгенії натхнення та подальших успіхів!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 4 і 8?

^Вгору