ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Батьківський лекторій «Мистецтво бути батьками»

17.02.2016

13 лютого батьки вихованців школи раннього творчого розвитку дитини «Сонечко», що працює в еколого-натуралістичному відділі обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, зустрілися з практичним психологом закладу Сидоренко Наталією Юріївною.

Під час зустрічі батьки вихованців 1 року навчання дізналися про те, що таке дитячий страх, яку функцію він виконує, як виникає і розвивається, чого найбільше бояться діти і чому. Під час групової роботи батьки мали змогу оволодіти знаннями та навичками, що допоможуть попередити, своєчасно подолати дитячі страхи (доки вони не перейшли в невпевненість чи невроз) і зробити життя своєї сім’ї більш гармонійним і щасливим.

Батьки вихованців 2 року навчання обговорили з психологом актуальну тему «Підготовка дитини до школи». Наталія Юріївна розповіла про те, як попередити можливі труднощі адаптації до нових умов навчання і виховання, надала практичні рекомендації щодо розвитку інтелектуальних здібностей, уяви, уваги і необхідних для навчання особистісних якостей дитини.

Батьки щиро дякують психологу Центру Сидоренко Наталії Юріївні. Заняття в батьківському лекторії завжди цікаві та ефективні!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 6 й 7.

^Вгору