ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

“Чарівні барви Сумщини”

26.03.2011

23 березня 2011 року на базі ОЦПО та РТМ відбувся традиційний обласний конкурс творчо обдарованих дітей і підлітків "Чарівні барви Сумщини".

У заході взяли участь 70 вихованців позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів області. Роботу конкурсу було організовано за напрямами: соломоплетіння, ткацтво, декоративно-художній розпис, народна лялька, кераміка, писанкарство, витинання, сувеніри-обереги, плетіння гачком, бісероплетіння. Діти брали участь у виставці (близько 200 робіт) і впродовж двох годин з цікавістю та завзяттям працювали у творчих майстернях, демонструючи практичні навички та вміння.

Найменшій конкурсантці Бохан Уляні 7 років. Вона вихованка Конотопського центру дитячої та юнацької творчості. У номінації народна лялька, в молодшій віковій категорії Уляна зайняла перше місце.

Учасники заходу обмінювалися досвідом, спілкувалися з членами журі, у складі якого працювали майстри народних ремесел Надія Степанівна Гудилко, Наталя Володимирівна Бабенко, заступник директора Сумської художньої школи Любов Олександрівна Михайленко. Учасники заходу отримали позитивні емоції від спілкування з однодумцями і заряд енергії для подальших творчих звершень.

Переможці та призери заходу отримали цінні подарунки та грамоти.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 5.

^Вгору