ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Через терени до зірок...

29.09.2015

У місті Ужгород з 22 по 24 вересня 2015 року відбувся Всеукраїнський колоквіум «Космос. Людина. Духовність.», у якому взяли участь команди з 12 областей України: Волинської, Вінницької, Закарпатської, Дніпропетровської, Київської, Житомирської, Миколаївської, Сумської, Хмельницької, Рівненської, Івано-Франківської, Черкаської.

Нелегкі випробування чекали учасників колоквіуму – це і захист науково-дослідницьких робіт у різних секціях «Крізь простір і час», «Космос у лабораторії», «Українці в космосі», «Лицар духу», і комплексне тестування з астрономії, фізики, міфології та естетики.

Команда Сумської області з честю пройшла всі випробування та виборола три других місця.

Кравченко Олена Вікторівна, учениця 11 класу Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 4, захищала науково-дослідницьку роботу «Першопрохідці в історії розвитку метеорології як фізичної науки» у секції «Лицар духу».

Цікаву роботу в секції «Українці в космосі» презентувала учениця 10 класу Рибальської ЗОШ І-ІІІ ступенів Третяк Анна Сергіївна – «Роль 809 учбового авіаційного полку у історії участі України в Міжнародному процесі освоєння космічного простору».

Гармаш Ірина Олегівна, учениця 10 класу Охтирської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3, захищала роботу «Вплив храмів Охтирщини на формування духовності краю» у секції «Суперкнига».

Подарунком для всіх учасників Всеукраїнського колоквіуму «Космос. Людина. Духовність.» стали екскурсії, під час яких учні познайомилися із історією та культурою старовинного міста Ужгород, відвідали Ужгородський і Невицький замки.

Вітаємо учасників Всеукраїнського колоквіуму «Космос. Людина. Духовність.» та бажаємо їм нових перемог і творчих звершень!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 4 й 4.

^Вгору