ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ЧЕРЛІДЕРИ ПІДКОРЮЮТЬ ХАРКІВ

12.03.2015

Вихованці гуртка «Черліденг» відділу організаційно-масової роботи брали участь у чемпіонаті Харківської області з черліденгу. Команда у віковій категорії «Юніори» (Савеленко Валерія, Симбірська Енріка, Черномаз Еліна, Чекміньова Марина, Радіонова Валерія, Нагорна Валерія, Титаренко Валерія, Аракелова Анастасія, Лук’янова Валерія, Шумило Катерина та Вовк Катерина) зайняла 1 місце у номінації «Джаз-команда» та 1 місце у номінації «Хіп-хоп команда».

Два хіп-хоп дуети зайняли 1 місце (Радіонова Валерія, Нагорна Валерія) та 2 місце (Савеленко Валерія, Симбірська Енріка) на цих змаганнях. Молодша група студії «Черліденг» у складі: Стадніченко Таміла, Кушнарова Вероніка, Стрельченко Анастасія та Дяченко Юлія виборола перші місця у номінаціях «Джаз», «Хіп-хоп», «Данс-квартети». Стадніченко Таміла у віковій категорії «Діти 8-12 років» зайняла 1 місце у номінації «Хіп-хоп соло».

На даний момент вихованці готуються до чемпіонату Полтавської області з черліденгу, що відбудеться на початку квітня 2015 року.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 5 і 3?

^Вгору