ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ДИТЯЧО-ЮНАЦЬКА СПІЛКА «ВАРТОВІ БЕЗПЕЧНОГО ДОВКІЛЛЯ»

12.10.2015

На базі еколого-натуралістичного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти активно діє дитячо-юнацька спілка «Вартові безпечного довкілля», яка є осередком Всеукраїнського об’єднання «Екологічна варта».

Метою діяльності Спілки є виховання екологічно свідомої особистості через організацію цікавої екологічної роботи з дітьми та молоддю, їх участь у дослідницькій роботі та природоохоронних акціях. Діяльність базується на принципах добровільності та творчої активності.

9 жовтня під час зібрання активу вихованці відділу презентували екологічні соціально-просвітницькі міні проекти, які реалізуються або плануються до реалізації у творчих учнівських об’єднаннях обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Соціально-значущими проектами було визначено:

  • практико-орієнтований проект з допомоги безпритульним тваринам «Не будь байдужим» (гурток «Основи біоетики», керівник гуртка Гарбуз І.В.);
  • соціально-екологічний проект «Підгодівля птахів взимку» (гурток «Юні квітникарі», керівник гуртка Перекремтова О.О.);
  • навчально-виховний проект «Рослини – очисники повітря» (гурток «Юні садівники», керівник гуртка Федченко Т.М.);
  • практико-орієнтований проект «Ліси – наше багатство» (гурток «Флористока та фітодизайн інтерєру», керівник Волощенко І.І.)
  • екологічна акція «Природа – не кошик для сміття».

Бажаємо натхнення, творчих звершень і наснаги під час реалізації проектів юних охоронців природи!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 6.

^Вгору