ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Фестиваль вихованців фізкультурно-спортивного відділу «Наші рекорди». Церемонія нагородження переможців та призерів

14.01.2020

12 січня вихованці та педагоги фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю підбили підсумки насиченого різноманітними подіями спортивного життя 2019 року

Змагання – це свого роду залік постійних тренувань. Упродовж року юні спортсмени взяли участь у змаганнях з туризму та спортивного орієнтування як міського, так і Всеукраїнського рівнів, здійснили ступеневі та категорійні походи з пішохідного, водного, велосипедного, лижного туризму.

Під час фестивалю учасники обмінялися досвідом, набутим у спортивних випробуваннях, поділилися секретами своїх успіхів. Найочікуванішою подією стало нагородження переможців змагань з пішохідного туризму «Кубок Центру – 2019» та змагань зі спортивного орієнтування «Парк-тур 2019» .

Кожен фініш відкриває шлях до нових стартів, а відтак – до нових звершень. Сподіваємося, що фестиваль «Наші рекорди» розпочне новий літопис перемог і відкриттів вихованців фізкультурно-спортивного відділу у 2020 році.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 3 й 6.

^Вгору