ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Флеш-моб «Рушник Єдності»

27.08.2015

Лідери учнівського самоврядування – молоде покоління, якому творити історію нашої держави завтра, об’єднаються в одну спільноту, проймуться духом патріотизму та відстоюватимуть територіальну цілісність та духовну єдність держави.

У березні 2015 року Всеукраїнська рада старшокласників ініціювала патріотичний проект Учнівської Ліги України «Рушник єдності».

Протягом дії проекту кожний учнівський осередок (міста, села, району, області) вишивав рушник з візерунком, притаманним відповідному регіону України, чи з елементами символіки регіону (герб, символ, талісман та ін.).

Молодь Сумщини приєдналася до патріотичного проекту Учнівської Ліги України «Рушник єдності». Вихованці народної дизайн-студії «ART'elь moda» Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю підготували унікальну колекцію одягу, в основу якої покладено орнаменти відомого на весь світ кролевецького рушника, а юні майстрині творчих об’єднань декоративно-ужиткового мистецтва вишили рушники з візерунком, притаманним нашому регіону.

У жовтні 2015 року під час проведення Всеукраїнського збору Учнівської Ліги України усі вишиті рушники з різних регіонів країни з’єднаються в єдине полотнище, щоб продемонструвати наше прагнення до об’єднання молодого покоління українців спільною справою і єдністю думок.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 3 і 4?

^Вгору