ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Голос крові: ми – Українці»

21.09.2018

20 вересня, в переддень свята позашкільника Сумщини відбувся обласний етап Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси», номінація «Образотворче мистецтво» - «Юні художники Сумщини».

Юні художники долучилась до благородної справи – допомоги тим, хто цього потребує. Вони взяли активну участь в обласному соціально-освітнього національно-патріотичного проекту «Голос крові: ми – Українці».

Конкурсанти молодшої вікової групи протягом трьох годин працювали над зображенням теми: «Україна в моєму серці»; середньої та старшої – «Крапля крові рятує життя».

Після виконання конкурсного завдання діти взяли участь у екскурсійній програмі «Місто над Пслом».

Журі високо оцінили роботи конкурсантів.

У церемонії нагородження учасників та переможців обласного етапу разом з членами журі взяли участь директор Департаменту освіти і науки Сумської обласної державної адміністрації Вікторія Гробова та директор Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Лариса Тихенко.

Роботи учасників обласного етапу фестивалю будуть демонструватися на обласній постійно діючій виставці.

-- У межах обласного етапу на базі Сумського обласного художнього музею ім. Никанора Онацького відбулось засідання творчої групи керівників дитячих творчих об’єднань образотворчого мистецтва «Національне виховання дітей та учнівської молоді зразками культурної спадщини українського народу».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 7.

^Вгору