ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

I етап Всеукраїнського конкурсу «Джерело творчості»

29.01.2019

У Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся очний тур І етапу Всеукраїнського конкурсу у номінації «Керівник гуртка - 2019». До участі в першому етапі долучилися керівники гуртків ОЦПО та РТМ:

  • за туристсько-краєзнавчим напрямом позашкільної освіти - Ванідовська Юлія Анатоліївна, Стецюра Антоніна Василівна, Зякун Олександр Сергійович;
  • за туристсько-спортивним напрямом позашкільної освіти - Зикова Лілія Іванівна;
  • за військово-патріотичним напрямом позашкільної освіти - Сущенко Віталій Олексійович;
  • за дослідницько-експериментальним напрямом позашкільної освіти - Авраменко Віта Василівна;
  • за художньо-естетичним напрямом позашкільної освіти - Москаленко Ольга Анатоліївна.
  • Захід пройшов у форматі творчого спілкування.

    Під час виконання творчих завдань конкурсанти мали змогу презентувати свої геральдичні знаки, що відображали особливості діяльності, досягнення, і звичайно ж перспективи.

    Цікаво пройшло конкурсне завдання, під час якого конкурсанти виявили професійні компетентності, продемонстрували творчі здібності.

    За підсумками творчих конкурсних завдань переможцями І етапу визначено: Ванідовську Юлію Анатоліївну, Сущенка Віталія Олексійовича, Авраменко Віту Василівну, Москаленко Ольгу Анатоліївну, Зикову Лілію Іванівну;

    лауреатами І етапуСтецюра Антоніна Василівна, Зякун Олександр Сергійович.

    Вітаємо наших колег з успішним завершенням конкурсу. Маємо надію, що таке спілкування спонукатиме до розроблення нових методико-педагогічних ідей, спрямованих на задоволення освітніх потреб наших вихованців.

    Назад

    Ваші запитання, повідомлення, відгуки




    Будь ласка, порахуйте 8 + 7.

    ^Вгору