ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

9.08.11 Настрій дня: лікувально-оздоровчий, бібіотечно-пізнавальний та натхненно-творчий.

15.08.2011

Кадр 1,2,3

День 9 День 9 День 9

Коментарі учасників «Зараз перевіримо ваші нерви, щоб знати, що від вас чекати»

Мабуть ніхто сьогодні так не спішив на заняття, як майбутні лікарі до Медичного інституту СумДУ. Попередні заняття на кафедрі «Анатомії людини» справили незабутнє враження. Отже, з очікуванням чогось цікавенького медики спішили на лекцію «Сучасні методи фізіологічних досліджень» та лабораторно-практичні заняття «Вивчення біоелектричних явищ у живих тканинах» та «Вивчення процесів гальмування і збудження в центральній нервовій системі» до Гарбузової Вікторії Юріївни, доцента кафедри фізіології та патофізіології. Уважно ознайомившись з теоретичним матеріалом, наші майбутні науковці, як справжні лікарі, вирішили усе випробовувати на собі. Перевіряли тиск, міряли рост, визначали особливості свого вестибулярного апарату і витривалість нервової системи. Як показали дослідження – з нервами та тиском у наших медиків усе гаразд.

Учні секцій біології, психології, хімії, лісознавства, екології, агрономії, ветеринарії на лекціях почали поводити себе вже як досвідчені студенти: хтось слухав і писав, а хтось мріяв або спав. Однак, на лекціях Остапенка Володимира Івановича, к. с/г.н., декана біолого-технологічного факультету СНАУ та Кінді Валерія Ілліча, к.вет.н., доцента кафедри молока та мяса факультету харчових технологій СНАУ, подрімати їм не вдалося, тому що обговорення стосувалось актуальних тем для України та усього світу – генетичних ресурсів сільськогосподарських птахів України та здорового харчування.

Кадри 4-12

Після лекцій біологи відправились до бібліотеки Української академії банківської справи Національного банку України, а усі інші – до еколого-натуралістичного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Педагоги закладу зустрічали юних науковців ароматним трав’яним чаєм та цікавими майстер класами.

Ось де було розвернутися юним природолюбам. На 2-х гектарах території закладу, МАНівці скрізь встигли залишити свої сліди – на кущах, рівненько їх підстригши; у музеї хліба, додавши власних рецептів приготування; у кабінетах закладу, відпочивши на диванах, помайструвавши та додавши своєї жовтогарячої енергетики, а ще у серці віслючка, поспілкувавшись з ним та погодувавши його смакотою.

День 9 День 9 День 9

День 9 День 9 День 9

День 9 День 9 День 9

 

Кадр 13

День 9Втомились усі – від вражень і від пішої прогулянки, але з серйозністю підійшли до підготовки до захисту проектів

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 8 і 4?

^Вгору