ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ІІ Обласна науково-практична інтернет-конференція «ПОЗАШКІЛЬНА ОСВІТА: СТРАТЕГІЯ, ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ, СУЧАСНІ ПРАКТИКИ»

05.03.2019

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!
Дякуємо за активну участь у роботі
ІІ Обласної науково-практичної інтернет-конференції
«ПОЗАШКІЛЬНА ОСВІТА: СТРАТЕГІЯ, ПЕРСПЕКТИВИ
РОЗВИТКУ, СУЧАСНІ ПРАКТИКИ»

Подальший розвиток позашкільної освіти як рівноправного інституту в загальній системі освіти зумовлює розв’язання стратегічних завдань оновлення й реформування діяльності закладів позашкільної освіти. Сучасні тенденції розвитку освітнього процесу висувають перед педагогами-позашкільниками, керівниками освітньої галузі нові завдання, спонукають до пошуку нових підходів до здійснення освітнього процесу як в окремо взятому закладі, так і в регіональній системі в цілому. Важливим в аспекті зазначеного є запровадження STEM-освіти.

Другий рік поспіль комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю проводить Обласну науково-практичну інтернет-конференцію «Позашкільна освіта: стратегія, перспективи розвитку, сучасні практики».

Учасники заходу мають можливість ознайомитися з доповідями колег і долучитися до обговорення актуальних питань упровадження STEM-підходу до освіти як одного з пріоритетних напрямів розвитку освіти України в контексті завдань Нової української школи.

Об’єднання зусиль усіх зацікавлених сторін у питаннях упровадження STEM-освіти сприятиме позитивним змінам, зокрема в системі позашкільної освіти. Відтак, надзвичайно важливим є вироблення спільної позиції науковців, методистів, педагогів-практиків щодо розвитку галузі STEM-освіти та пошук ефективних шляхів упровадження теоретичних засад в освітню практику закладів освіти.

З матеріалами учасників інтернет-конференції можна ознайомитись тут!

1. STEM-освіта в позашкіллі: тенденції та перспективи розвитку на регіональному рівні.

2. Формування STEM-освітнього середовища: форми, методи, засоби.

3. STEM, STEАM, STREAM-освіта в позашкіллі: розвиток, перспективи втілення в освітянській практиці

4. Підготовка педагога до впровадження STEM-освіти та реалізації STEM-проектів

Свої пропозиції, рекомендації та зауваження учасники заходу мають можливість надсилати на електронну адресу orphidea73@gmail.com

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 4 + 4.

^Вгору