ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ІІ (обласний) етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») на Сумщині

11.05.2019

8 травня в Сумській області розпочався ІІ етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»), що проходить на базі дитячого оздоровчого табору «Восход» Комунального закладу Путивльської районної ради – районного центру позашкільної роботи.

Цього дня відбулися залікові змаги «Впоряд» і «Ватра». Перше місце у конкурсі строю та пісні «Впоряд» визнано рій м.Суми. Кращим роєм у творчо-мистецькому звіті «Ватра» посів рій Путивльського району. Перший день гри завершився гутіркою «Молодіжий рух в Україні» та вечірньою ватрою «Знайомство».

Другий день розпочався з активної руханки та вранішнього кола. У цей день відбувся заліковий змаг з надання долікарської допомоги «Рятівник» та гра «Лазертаг». Першість у змаганні «Рятівник» виборов рій м. Суми. Своє спілкування юні джури продовжили на гутірках «Друга світова війна: нова парадигма» та «Медіаграмотність: сучасні тенденції». Таборовий день завершився переглядом та обговоренням кінострічки «Позивний Бандерас».

10 травня програма таборування була насичена заліковими змагами та конкурсами. Переможцем конкурсу «Відун» на знання історії України став рій м. Суми. Наступним іспитом для роїв стали змагання зі стрільби та «Смуга перешкод», де молоді козаки продемонстрували швидкість, вправність та влучність. Перше місце у цих залікових змагах виборов рій Кролевецького району. Яскравим завершенням третього дня став концерт гурту «КАЙА».

Гра триває...

#dzhura_2019

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 2 і 7?

^Вгору