ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ІНФОРМАЦІЯ про підсумки проведення обласного конкурсу учнівської молоді з інформаційних технологій

09.12.2013

Згідно з планом роботи управління освіти і науки облдержадміністрації, обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю 6-7 грудня 2013 року на базі Сумського державного університету відбувся обласний конкурс учнівської молоді з інформаційних технологій.

Основним завданням конкурсу є стимулювання творчого, інтелектуального розвитку учнівської молоді, підвищення інтересу до поглибленого вивчення інформатики та основ програмування, виявлення, підтримки обдарованої учнівської молоді.

Конкурс проходив згідно Положення про проведення обласного конкурсу, яке передбачало участь представників команд у трьох номінаціях: «Офіс», «Створення WЕВ-сторінки» та «Програмування».

У конкурсі взяли участь вихованці з позашкільних навчальних закладів області, а саме: Роменської малої академії наук, Шосткинської міської станції юних техніків, Шосткинського міського центру молодіжного партнерства та творчості, Кролевецької та Сумської районних станцій юних техніків, Тростянецького районного палацу дітей та юнацтва, Буринського, Недригайлівського будинків дітей та юнацтва, Сумського міського палацу дітей та юнацтва, Путивльського та Конотопського районних центрів позашкільної роботи, обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

У командному заліку призові місця вибороли:

I місце – команда Шосткинської міської станції юних техніків, керівник команди Пата Олена Іванівна;

II місце – команда Роменської Малої академії наук, керівник команди Шевченко Світлана Василівна;

IIІ місце – команда Кролевецької районної станції юних техніків, керівник команди Марій Владислав Васильович.

В особистому заліку в номінації «Офіс» переможцями стали: Толстая Альона, вихованка Путивльського ЦПР, – І місце; Алдошин Роман, вихованець Роменської МАН, – ІІ місце; Мірошниченко Вячеслав, вихованець Сумського ПДЮ, – ІІІ місце. У номінації «Створення WEB-сторінки» І місце виборов Попов Нікіта, вихованець Шосткинської СЮТ, ІІ місце – Отрощенко Михайло, вихованець Сумської СЮТ, ІІІ місце посів Павлюк Станіслав, вихованець Роменської МАН.

У номінації «Програмування» перемогла Кокшайкина Марія, вихованка Шосткинської СЮТ, ІІ місце посів Григор’єв Володимир, вихованець Тростянецького ПДЮ, ІІІ місце – Попов Нікіта, вихованець Шосткинської СЮТ.

Переможці конкурсу були нагороджені грамотами Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та призами.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 7 й 8.

^Вгору