ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Інформація про проведення навчальної сесії для слухачів 9 класів I року навчання хіміко-біологічного відділення Сумського територіального відділення МАН України

28.10.2012

19-20 жовтня до Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю завітало 60 учнів навчальних закладів області на навчальну сесію для слухачів 9 класів І року навчання хіміко-біологічного відділення Сумського територіального відділення МАН України.

Юні науковці написали контрольну роботу, відвідали лекції та індивідуальні консультації, на яких з ними працювали викладачі Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка, Сумського державного університету, Медичного інституту СумДУ.

Учасники сесії працювали за секціями загальна біологія, зоологія та ботаніка, біологія людини, медицина, хімія, психологія, екологія.

Під час сесії учасники дізналися про переваги навчання в МАН, про участь у всеукраїнських та міжнародних конкурсах. Також наукові консультанти ознайомили слухачів із основними вимогами до написання, оформлення та представлення науково-дослідницьких робіт.

Психолог Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Сидоренко Н.В. провела для учнів інтерактивну лекцію «Спілкування та діяльність». Крім того доцент кафедри психології Сумського державного педагогічного університету ім. А.С. Макаренка Улунова А.Є. познайомила їх з психологією публічного виступу та розповіла про методи подолання аудиторного шоку.

Після занять слухачі дуже цікаво й корисно провели вільний час: відбулася пізнавальна екскурсія містом Суми, зокрема вони відвідали міський парк, дитячі розважальні центри, де вони мали змогу поспілкуватися з ровесниками, знайти нових друзів.

Ми вітаємо юних науковців з початком навчання в Сумському територіальному відділенні Малої академії наук України та бажаємо їм успіхів у науково-дослідницькій діяльності.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 7 + 6.

^Вгору