ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

IV Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Державотворчі процеси в Україні: через віки у ХХІ століття»

08.04.2019

4−6 квітня в місті Черкаси відбулася IV Всеукраїнська історико-краєзнавча конференція учнівської молоді «Державотворчі процеси в Україні: через віки у ХХІ століття». З доповіддю «Діяльність біржі праці в м. Суми в період німецької окупації (1941−1943 рр.)» на конференції виступив Виниченко Олександр, вихованець гуртка «Історичне краєзнавство» обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (керівник − Зякун О.С.).

Учасники конференції оглянули експозицію Черкаського обласного краєзнавчого музею, переглянули кінофільм «Чорний козак», а також взяли участь у екскурсійних програмах: «Пам’ятні місця Української революції 1917−1921 рр.», «І повіє огонь новий з Холодного Яру...», екскурсійна подорож до Холодного Яру та м. Кам’янки.

Участь у подібних заходах дає вихованцям можливість самовдосконалюватися, а керівникам обмінюватися досвідом і напрацюваннями.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 9 + 7.

^Вгору