ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Юні авіамоделісти Сумщини вдало виступили на Всеукраїнських відкритих змаганнях учнівської молоді з авіамодельного спорту

30.06.2017

26 – 30 червня 2017 року у місті Конотоп Сумської області Українським державним центром позашкільної освіти спільно з комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю та Конотопським міським центром дитячо-юнацької творчості були проведені Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі літаків).

У змаганнях взяли участь команди м. Київ, м. Конотоп, Сумської, Рівненської, Полтавської, Львівської, Харківської, Дніпропетровської, Чернігівської, Волинської, Київської областей.

Учасники змагань продемонстрували високий рівень майстерності та завзяту боротьбу за перемогу.

Слід відзначити, що команда Сумської області під керівництвом Коломійця Миколи Олександровича (керівника гуртка комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю) в запеклій боротьбі виборола ІІІ командне місце в класі «Малі форми моделей». В особистому заліку переможцями та призерами стали - Паладін Ростислав (перше місце у класі моделей F-1-A) та Безуглий Станіслав (третє місце у класі моделей F-1-P). Майстерність наших вихованців щорічно зростає, а здобуті нагороди це підтверджують.

Переможці та призери Всеукраїнських відкритих змагань були нагороджені кубками та дипломами відповідних ступенів Українського державного центру позашкільної освіти.

Комунальний заклад Сумської обласної ради – обласний центр позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю щиро вітає переможців та бажає юним авіамоделістам натхнення, підкорення нових спортивних вершин, ніколи не відступати та не здаватися!

Усі фото...

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 2 і 2?

^Вгору