ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Юні науковці Сумщини завітали на обласний етап конкурсу-захисту Малої академії наук України

18.02.2015

17 лютого 2015 р. розпочався ІІ (обласний) етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

Традиційно змагання розпочали учасники відділень математики, економіки, фізики і астрономії, комп’ютерних, технічних наук, екології та аграрних наук, а також секції журналістики, правознавства та медицини.

Для юних науковців були проведені організаційні збори, де їх привітали з початком конкурсу та ознайомили з програмою проведення.

З вітальним словом виступила начальник відділу довузівської підготовки Сумського державного університету Васильєва Ольга Анатоліївна та завідуюча дослідницько-експериментальним відділом Обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Герасименко Оксана Валеріївна.

Учасники показали рівень підготовки під час написання контрольних робіт з базових дисциплін на базі Сумського державного університету та Сумського національного аграрного університету.

Ввечері на конкурсантів чекає підготовка до захисту наукових робіт та відпочинок у дитячому закладі санаторного типу «Ровесник».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 8.

^Вгору