ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Юні техніки Сумщини знову кращі!

05.08.2015

З 23 по 27 липня 2015 року в місті Києві проходили Всеукраїнські змагання учнівської молоді з судномодельного спорту та Чемпіонат України з судномодельного спорту ( клас М – швидкісні радіокеровані моделі).

Сумську область, впродовж останніх п’яти років на цих змаганнях представляють юні судномоделісти Глухівського міського центру позашкільної освіти, цього року до складу команди входили Юрій Примаков, Олег Устінов, Дмитро Борщ, Дмитро Малорошвило, Кирило Туман. Безмінним керівником команди є Микола Михайлович Грудина.

У напруженій боротьбі Ю.Примаков, Д.Борщ, О.Устінов вибороли золоті нагороди. Ю.Примаков та Д.Борщ також здобули срібло.

У командному заліку команда області і посіла третє місце і була нагороджена Кубком бронзового призера та дипломами.

У Чемпіонаті України з судно модельного спорту серед юніорів глухівчани вибороли одинадцять нагород : Юрій Примаков – дві золоті та три срібні, Олег Устінов – золоту та срібну. Дмитро Борщ виборов золоту та срібну нагороди і склав нормативи на звання кандидата у майстри спорту. У арсеналі Павла Мірошниченка – срібна нагорода, а у Кирила Тумана – бронзова. В командному заліку серед юніорів Сумська область посіла друге місце.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 2 і 3?

^Вгору