ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Канікули – час походів та змагань

04.04.2017

Традиційно, з початком весни та тепла активізується похідна діяльність вихованців фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю. Так, 29–30 березня 2017 року відбувся похід вихованців туристських гуртків (керівники Бацман Ж.Г., Лапа Н.І.) за маршрутом м. Суми – с. Северинівка – м. Суми.

Незабутню мандрівки здійснили 1 квітня вихованці гуртка «Пішохідний туризм» (керівник Білецька О.М.) до Зеленого Гаю.

Одноденний похід 2 квітня здійснили вихованці гуртка «Юні туристи-краєзнавці» (керівник Дзекунов А.М.).

З 29 березня по 2 квітня 2017 року відбувся навчально-тренувальний збір з велосипедного туризму (керівники Мараховська З.А., Мараховський С.О.). Гуртківці фізкультурно-спортивного відділу готувалися до Чемпіонату Сумської області серед юнаків з велосипедного туризму, що планується 22–23 квітня 2017 року.

Під час канікул, з 28 березня по 3 квітня 2017 р., юні орієнтувальники взяли участь у Всеукраїнських змаганнях серед вихованців ДЮСШ і позашкільних закладів зі спортивного орієнтування (керівники Троян Н.Г., Постельняк І.М.), що відбулися у м. Трускавець Львівської області. Кращі результати під час змагань показав Сердюк Юрій, якій посів на дистанціях ІІ та ІІІ місця.

Юні туристи доводили свою майстерність під час командної першості Центру 2 квітня 2017 р. на подвір’ї Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 5.

^Вгору