ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Конкурс-захист науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України

19.02.2016

18 лютого відбулися конкурсні випробування для учнів-членів Малої академії наук України, які захищали науково-дослідницькі роботи в Сумському державному університеті у відділеннях математики, фізики та астрономії, економіки, технічних наук, комп’ютерних наук, філософії та суспільствознавства, екології та аграрних наук, хімії та біології. Кожен учасникмав змогу презентувати результати своїх досліджень, послухати інших конкурсантів, подискутувати, а найголовніше – здобути корисний досвід для подальшої науково-дослідницької діяльності.

Спочатку слухачі виконували контрольні роботи з базових дисциплін, а в другій половині дня захищали результати науково-дослідницької діяльності, де мали змогу продемонструвати кмітливість, креативність та знання.

Юні науковці гідно продемонстрували результати своєї дослідницької роботи. Теми конкурсантів є унікальними, виявляють індивідуальні особливості та творчий підхід до втілення ідей. Діти-конкурсанти є особистостями, які гідно можуть представляти свої наукові здобутки на міжнародному рівні.

Тож бажаємо учасникам натхнення, продуктивної роботи та високої результативності. Отримуйте задоволення від наукової діяльності та впевненість у своїх можливостях!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 4 й 4.

^Вгору