ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Кубок Центру з пішохідного туризму (ІV етап)

03.12.2019

1 грудня 2019 року в спортивні залі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся ІV етап Кубку Центру з пішохідного туризму.

Змагання проходили за принципом накопичення балів за кожний пройдений етап у відведений контрольний час. Вибір етапів і послідовність їх проходження обирали безпосередньо учасники.

Для групи молодшої вікової групи (2009-2010 роки народження) контрольний час становив 4 хвилини. Переможцями у цій віковій групі стали Луніка Тимофій та Лапа Віра. Призерами – Гулійчук Василій та Ярошенко Єлизавета (ІІ місце), Ткачук Андрій та Троян Емілія (ІІІ місце).

Для вікової групи 2007-2008 роки народження час на проходження дистанції становив 3 хвилини 30 секунд. Найкращі результати показали Рублевський Кирило та Лапа Марія (І місце), Фоменко Станіслав і Смоленко Анастасія (ІІ місце), Мокрицький Данило, Деменко Анатолій, Тараненко Дмитро та Лесик Анастасія (ІІІ місце).

Контрольний час для дітей 2005-2006 року народження – 3 хвилини. Найвищу сходинку п’єдесталу пошани посіли Єрмоленко Владислав, Костенецький Станіслав і Стадніченко Євгенія. Призерами стали Пирлик Дмитро та Дворецька Юлія (ІІ місце), Плутенко Олексій і Скрипка Дарина (ІІІ місце).

Найскладніше було найстаршим учасникам змагань (2003-2004 року народження). Їх контрольний час становив 2 хвилини 30 секунд. Найвправнішими у цій віковій групі були Скобелко Олександр і Тарасенко Альона (І місце). Іваній Ярослав посів ІІ місце, Троян Ростислав і Курмаков Владислав – ІІІ місце.

Слід відзначити спортсменів, які набрали найбільшу кількість балів серед усіх учасників Кубку: серед дівчат – Лапа Марія (53 бали) та серед хлопців – Єрмоленко Владислав (47 балів).

Нагородження за підсумками всіх чотирьох етапів Кубків Центру з пішохідного туризму відбудеться 12 січня 2020 року під час фестивалю «Наші рекорди» за участю вихованців фізкультурно-спортивного відділу.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 2.

^Вгору