ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Кубок України з авіамодельного спорту «Сніжинка – 2016»

10.03.2016

26-28 лютого 2016 року у місті Марганець Дніпропетровської області проходили відкриті Всеукраїнські змагання учнівської молоді на Кубок України «Сніжинка - 2016» з авіамодельного спорту (вільнолітаючі моделі у приміщенні).

У змаганнях взяли участь команди Запоріжжя, Кривого Рогу, Дніпропетровська, Кіровограда, Сумщини та дві команди від господарів змагань з міста Марганця. Команда №1 міста Марганець складалась з переможців та призерів чемпіонату Європи.

Сумщину представляла команда юних авіамоделістів Глухівського міського центру позашкільної освіти, у складі: Олександр Дворник (Баницький НВК), Богдан Рябченко (ЗОШ №6) та Назар Голуб (ЗОШ №2) (керівники гуртків: Юрій Толстий та Сергій Сидоренко). Хочеться зазначити, що в змаганнях авіамоделей найлегшого з класів, найменша вага моделі становила усього 4 грами, наші хлопці виступали вперше, тому срібна медаль Олександра Дворника у класі «F-1-D» (моделі з розмахом крил до 550 міліметрів і вагою понад 18 грамів) і бронзова медаль Богдана Рябченка у класі моделей «F-1-L» (моделі з розмахом крил до 457 міліметрів та вагою не менше1,2 грами) стали значним успіхом юних моделістів і дозволили нашій команді зайняти 4 місце у загальнокомандному заліку.

Привітаємо переможців та їх тренерів з успіхом у змаганнях.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 5 + 7.

^Вгору