ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Лебедине озеро – «Престиж»

30.04.2013

Разом з усім танцюючим світом своє професійне свято відсвяткував театр класичного танцю «Престиж» Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, керівник Інна Шабельська.

 

 

29 квітня у приміщенні Сумського театру для дітей та юнацтва відбулась прем’єра балету «Лебедине озеро».

На Сумській сцені розгорнулись по справжньому події старовинної казкової Німеччини.

У день свого повноліття принц проводить останню парубоцьку вечірку в дружньому колі на березі озера. Вино ллється рікою, але Зіґфрід невеселий, адже наступного вечора він повинен серед запрошених на бал красунь вибрати собі наречену. Саме такий класичний початок продемонстрували юні балерини театру «Престиж» Євгенія Тимошенко, Маргарита Гьозолян, Ірина Пільчуй, Катерина Рашевська та Ірина Кітарова.

У свою чергу батьки дітей, які навчаються у театрі класичного танцю “Престиж” майже дві хвилини аплодували, по справжньому «маленьким лебедям», яким усього по 5-6 років.

Неодноразово вибухав зал оплесками від виконавської майстерності юних талантів і чудової, під час знайомої, музики П.І. Чайковського.

Сумська публіка була у захваті від побаченого.

Шанувальники юних талантів Сумщини щиро бажають театру класичного танцю «Престиж» та особисто керівникові Інні Василівні Шабельській творчих злетів і не один раз радувати своїх прихильників.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 1 + 2.

^Вгору