ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Мандрівка у світ природи

15.06.2018

Подорож у казку здійснили вихованці фізкультурно-спортивного відділу СОЦПО та РТМ. Занурення у природу, під час якого шепіт трав переплітається зі співом пташок, безодня блакить неба змішується з таємничістю лісів та безмежжям полів, мимоволі переносить у інший світ. Пішохідний похід за маршрутом м. Суми – с. Зелений Гай – с. Велика Чернеччина – с. Зацарне – с. Червона Діброва – с. Залізняк – с. Великий Бобрик – урочище Образ – с. Малий Бобрик приніс незабутні враження та нові знання.

Біля с. Зелений Гай діти взяли участь у змаганнях зі спортивного орієнтування та рафтінгу, що проходили у рамках  міського фестивалю «СтреКоЗа».

Цікаві відомості про життя рослин та їх властивості дізналися учасники походу завдяки екскурсії у Великобобрицькому лісництві, яку провів лісник Козловський Ігор Миколайович.

Найдивовижнішим місцем ночівлі під час походу  стало урочище Образ. Отець Роман розповів цікаву історію  про виникнення цього справді святого місця з цілющим джерелом. Відоме зі скіфських часів, забуте під час радянської влади, воно відновлено завдяки старанням місцевих лісників і приваблює паломників з усієї України.

Завершення одного походу – це початок підготовки до нової подорожі. А їх попереду буде ще багато.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 3 й 6.

^Вгору