ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Методико-педагогічний практикум

28.11.2019

Сучасний педагог у постійному пошуку нових технологій, цікавих форм і методів роботи з вихованцями. Професійному зростанню та вдосконаленню фахової майстерності сприяють методико-педагогічні заходи. Зокрема методико-педагогічний практикум, започаткований у жовтні 2019 року, мав сьогодні плідне продовження під час чергового засідання науково-методичної ради педагогів ОЦПО та РТМ.

Творчий підхід до викладу інформаційного контенту та практичного визначення навичок сучасного та майбутнього життя здійснила педагог дослідницько-експериментального відділу Віта Авраменко. Вона розкрила тему «Формування «твердих» і «м’яких» навичок як складових соціалізації особистості у ЗПО».

Не менш цікавою та життєво важливою була інформація практичного психолога Центру Наталії Сидоренко про Всесвітній день боротьби зі СНІДом. У нагоді для педагогів та їх вихованців стала запропонована психологом презентація заняття-тренінгу з означеної теми.

З метою підвищення мовленнєвої культури, удосконалення комунікативних навичок для присутніх педагогів було проведено мовний практикум «Основні зміни українського правопису». Методист Людмила Тернавська запропонувала змістовну мультимедійну презентацію щодо основних змін в українському правописі. Учасники виконати низку тренувальних вправ. Поза увагою не залишилося питання культури мовлення.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 9 + 3.

^Вгору