ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«МРІЯ» – крок до музичного олімпу!!!

22.02.2015

Відповідно до Положення про Всеукраїнський фестиваль дитячої та юнацької творчості «Чисті роси» 21 лютого 2015 року на базі комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся І (відбірковий) етап фестивалю – «Мрія».

«МРІЯ» – крок до музичного олімпу! «МРІЯ» – крок до музичного олімпу! «МРІЯ» – крок до музичного олімпу! «МРІЯ» – крок до музичного олімпу!
«МРІЯ» – крок до музичного олімпу! «МРІЯ» – крок до музичного олімпу! «МРІЯ» – крок до музичного олімпу! «МРІЯ» – крок до музичного олімпу!

Усі фото

ПЕРМОЖЦІ  

На розсуд журі юні вокалісти представили пісні про Україну, родину, шкільної дитячої та військово-патріотичної тематики за трьома віковими групами:

  • молодша – діти від 7 до 10 років (включно);
  • середня – діти від 10 до 14 років (включно);
  • старша – учнівська молодь від 14 до 18 років (включно).

Понад півсотні юних вокалістів виборювали право представляти свій заклад на ІІ (обласному) етапі Всеукраїнського фестивалю дитячої та юнацької творчості «Чисті роси».

Після тригодинного пісенного марафону компетентне журі, голова журі:

  • Руденко О.Ф. - викладач відділення народнопісенної творчості Сумського вищого училища мистецтв і культури ім. Д. Бортнянського.

у складі:

  • Дунь М.Ю. - керівник вокального колективу комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю;
  • Баленко Л.В. - керівник гурткової роботи відділу художньо-естетичного виховання, керівник вокального колективу «Росинки» комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю

визначили представників комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю на обласному етапі фестивалю.

Тож бажаємо перемоги і на обласному етапі!!!

актив дитячого самоврядування
відділу художньо-естетичного виховання

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 5 і 7?

^Вгору