ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Найкращі в Україні!

21.04.2015

16−17 квітня 2015 року у м. Києві відбувся Всеукраїнський конкурс-змагання для учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання, організований Українським державним центром позашкільної освіти.

В конкурсі взяли участь 40 учасників з тринадцяти регіонів України, а саме: Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Рівненської, Сумської, Хмельницької, Черкаської, Чернігівської областей та м. Київ.

Честь Сумської області на змаганнях захищала команда Шосткинської міської станції юних техніків у складі Кривонос Крістіни та Якименко Владислава (керівник команди – Кибенко М.М.).

За підсумками змагань команда нашої області в теоретичному заліку зайняла І місце, за виготовлення та запуск планера на дальність польоту – І місце, за виготовлення моделі транспортної техніки – ІІІ місце. В загальнокомандному заліку команда Сумської області впевнено отримала перемогу (195,9 б.). ІІ місце – у команди м.Києва (189,8 б.), а переможці минулого року, юні техніки з Рівненської області, посіли третє місце (187,3 б).

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 2 і 8?

^Вгору