ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Найуспішніші члени Сумського територіального відділення МАН України отримали стипендію Президента України

05.11.2014

31 жовтня талановита молодь зі всієї України завітала до Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут» на урочистий захід, присвячений врученню стипендій Президента України за найвищі досягнення на Всеукраїнському конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України та Всеукраїнських учнівських олімпіад.

Цього року за найкращі результати на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН стипендією Президента нагороджені два випускники та два дійсні члени Сумського територіального відділення МАН: Бєлан Михайло, переможець секції науково-технічної творчості та винахідництва, нині студент І курсу Інституту прикладного і системного аналізу Національного технічного університету «Київський політехнічний інститут»; переможець секції Інтернет-технологій та веб-дизайну Попов Нікіта, нині студент І курсу факультету кібернетики Київського національного університету імені Т.Г. Шевченка; Михно Тетяна, учениця 11 класу Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №10, яка посіла І місце в секції «Зарубіжна література»; Подоляка Тетяна, переможець секції «Українська мова», учениця 10 класу Сумської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №7.

Моніторинг, проведений Національним центром «Мала академія наук України», засвідчує ефективність цих грошових виплат як потужного стимулу в житті та навчанні юних науковців. Тож сподіваємось на ще кращі результати та досягнення вихованців Сумського територіального відділення МАН у майбутньому.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 6 + 5.

^Вгору