ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Наша сила – в наших знаннях

20.03.2017

17 березня відбулася навчальна сесія обласної школи «Лідер». Креативні та наполегливі «агенти змін» – лідери учнівського самоврядування навчальних закладів області ознайомилися з інформацією про міжнародні, всеукраїнські проекти, школи, конкурси, участь у яких сприяє формуванню соціальних компетентностей.

Слухачів обласної школи «Лідер» привітала директор обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю Лариса Тихенко. Вона зазначила, що участь молоді у роботі дитячих організацій сприяє реалізації творчого потенціалу особистості.

Навчання лідерів пройшло під девізом « Хто володіє інформацією, той володіє світом. Ваша сила – в ваших знаннях.» Навчання через практику, навчання через участь – важливі інструменти для становлення особистості юного лідера, здатного для саморозвитку й конструктивної взаємодії з однолітками. Заняття з теми «Основи лідерства та організації колективу однодумців» провели студенти Харківського філіалу Української Академії Лідерства.

Друга частина сесії була присвячена проектній діяльності як засобу реалізації планів і можливостей. Голова координаційної ради Сумської обласної ради старшокласників Влад Шаповал поділився досвідом участі у всеукраїнських і міжнародних освітніх проектах.

Лідери учнівського самоврядування міст Суми, Конотоп, Лебедин, Роменського району розповіли про участь школярів у обласному проекті лідерів учнівського самоврядування «Патріотична хвиля», що проходить у межах обласного освітньо-соціального національно-патріотичного проекту «Голос крові: ми – Українці».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 5 і 6?

^Вгору