ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Назустріч весні

03.04.2014

Цікаво та змістовно провели весняні канікули вихованці гуртків відділу соціальної реабілітації. Разом з педагогами вони розпочали активну підготовку до Великодніх свят: виготовляли сувеніри, пасхальні композиції, декоративні прикраси. До цієї роботи долучилися і батьки вихованців. Результатом творчої співпраці стане виставка Великодніх сувенірів.

З секретами майстерності педагогів та вихованців відділу можна було ознайомитися, переглянувши програму Сумської обласної державної телерадіокомпанії «Вправні рученята». Вихованка гуртка творчого об’єднання «Флористичні барви» Наталія Пак разом з педагогом Огнєвою Світланою Василівною поділилися секретами виготовлення оригінальної підставки під Великоднє яйце та декоративних підвісок святкових пасхальних яєць для декорування фіранок, святкових столів.

Вихованці не лише наполегливо працювали, створюючи красу, а й змістовно відпочивали. Для батьків і вихованців «Дитячого театру мод» та гуртка «Акварелька» відбувся захід «Віночок весни». Діти презентували колекцію з льону в зелено-білих кольорах, брали участь у вікторинах, ігрових програмах.

Для батьків вихованців «Кіндер-клубу» було проведено майстер-класи з декорування предметів у техніці декупаж та оздоблення святкового одягу стрічковою вишивкою. А найменші вихованці творчого об’єднання долучилися до вирощування декоративних злакових, що стануть основою сувенірів до Великодня.

Із метою виховання національної самосвідомості вихованців у гуртках «Виготовлення іграшок-сувенірів» (керівник Окунь О.М.) та «Креативне рукоділля» (керівник Пелепець О.М.) було проведено творчі заняття, на яких діти виготовили національні віночки та голубів миру з кольорового паперу та стрічок.

Вихованці відділу отримали позитивні емоції від творчого спілкування з педагогами та батьками, збагатили свій внутрішній світ.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 4 й 9.

^Вгору