ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Нехай квітує дерево родинне

25.04.2018

21 квітня у аковій  залі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю зібралися дружні й талановиті родини вихованців гуманітарно-оздоровчого відділу на фестиваль родинної творчості «Нехай квітує дерево родинне» . Учасники свята поділилися історіями, традиціями  свого роду, презентували речі, які передаються від покоління до покоління, як священні реліквії й обереги. 

Нікого не залишила байдужим зворушлива розповідь представників сім’ї  Пахненко Яніни, яку вони назвали «Історія однієї неправди і непрощення…». Ця історія доводить, на скільки важливими в сім'ї є довіра, терпіння і любов.

Вивчаючи коріння свого роду з давніх давен і донині, сім’я Паламарчуків більше дізналася про працьовитих і талановитих прадідів, які примножували славу рідного краю, нашої держави. Василько пишається своєю родиною, а батьки – своїм сином, адже він активний гуртківець Центру з чотирирічного віку.  А ще він гідний нащадок своїх предків. Тож і  пісня, яку він подарував гостям свята,  називається «Козаки».

Зворушливими також були розповіді про історію родоводів від сімей Зінченко Аліси, Матерій Катерини, Стародуб Владислави, Онісімчука  Михайлика, Пильчук Поліни та Вікторії Лещак. Дякуємо батькам, дідусям, бабусям наших вихованців,  які разом із дітьми дослідили родоводи та яскраво й емоційно презентували результати досліджень.

Учасників фестивалю вітали вихованці  вокального  ансамблю «Глорія», хореографічних  ансамблів «Пірует» та «FOCUS».

Сподіваємося, це свято любові й поваги залишило добрі спогади в серцях його учасників.

Бажаємо всім добра, сімейного затишку, благополуччя, теплих усмішок і щирих друзів. Принагідно повідомляємо, що цей фестиваль родинної творчості буде щорічним. Тож бажаємо всім успіхів і натхнення.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 6.

^Вгору