ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна конференція «Перший крок у велику науку»

28.03.2013

23 березня 2013 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю 54 учні загальноосвітніх, вихованці позашкільних навчальних закладів області взяли участь у обласній конференції «Перший крок у велику науку».

Для слухачів відділень історії, філософії та суспільствознавства, наук про Землю, хімії та біології, екології та аграрних наук, мовознавства, літературознавства, фольклористики та мистецтвознавства, математики, фізики та комп’ютерних наук згідно з планом заходу було проведено засідання у форматі конференції, під час якого юні дослідники захищали свої пошуково-дослідницькі, експериментальні роботи. Оцінювали виступи учнів члени журі – науковці вищих навчальних закладів м. Суми. Найкращі роботи отримали грамоти за зайняті призові місця на конференції.

Після засідання учні прослухали лекції науковців за темами відповідно до наукових відділень Малої академії наук України.

Найприємнішим моментом для учасників заходу було нагородження грамотами переможців, адже захистити, довести значимість, актуальність, новизну науково-дослідницької роботи – це надзвичайно складна, кропітка справа, що потребує зусиль, знань, вмінь і часу. Тому вибороти призове місце й отримати визнання досвідчених науковців – це найсправедливіша та найбажаніша винагорода, що додає натхнення та сил для подальшої роботи на ниві великої науки.

Обласна конференція «Перший крок у велику науку» залишила приємні спогади в учнів, адже це були незабутні хвилини спілкування з однодумцями та педагогами.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 7 і 9?

^Вгору