ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласна школа флористики та фітодизайну

29.10.2013

З 25 по 27 жовтня 2013 року на базі еколого-натуралістичного відділу Комунального закладу Сумської обласної ради – Обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулася навчальна сесія для учнів обласної заочної школи флористики та фітодизайну.

У навчальній сесії взяли участь вихованці творчих об’єднань позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів м. Суми, Охтирки, Сумського та Тростянецького районів.

Під час проведення занять діти ознайомилися з історією виникнення аранжування квітів, сучасним стилем та напрямами європейського аранжування, японською школою аранжування квітів.

Під час майстер-класу «Створення топіарних композицій» вихованці школи ознайомилися з основами топіарного мистецтва, навчалися використовувати знання на практиці.

Практичні заняття «Бонсай. Правила догляду», «Створення квіткових композицій» сприяли розвитку практичних умінь і навичок у роботи.

Запам’ятається слухачам обласної школи флористики та фітодизайну екскурсія до СНАУ, під час якої вони ознайомилися з квітково-декоративними рослинами ландшафтного дизайну, дизайном інтер’єрів закладу. Майбутні флористи переглянули виставку картин художників-флористів клубу «Природа і фантазія» (керівник Л.М. Шаклеїна) в бібліотеці СНАУ.

Слухачі заочної школи отримали творче домашнє завдання, що забезпечить розвиток їхніх творчих здібностей засобами флористики.

Бажаємо юним флористам успіхів та натхнення!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 8 + 2.

^Вгору