ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласне методичне об’єднання методистів, керівників гурткової роботи позашкільних закладів області соціально-реабілітаційного напряму

04.11.2013

31 жовтня 2013 року на базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було проведено засідання обласного методичного об’єднання для методистів, керівників творчих об’єднань позашкільних навчальних закладів соціально-реабілітаційного напряму з теми: «Організаційно-професійні основи успішної виставкової діяльності».

У роботі заходу взяли участь 25 методистів і керівників гурткової роботи позашкільних навчальних закладів області.

Програмою було передбачено та розглянуто питання: «Організаційно-професійні основи здійснення успішної виставкової діяльності», «Якісний рівень підготовки вихованців позашкільних закладів до участі в заходах обласного та Всеукраїнського рівнів», «Програмно-методичне забезпечення творчих об’єднань соціально-реабілітаційного напряму позашкільної освіти», «Обласний етап Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості». Відбулося засідання творчої групи з планування та організації участі педагогів та дітей у фестивалі «Святого Миколая 2013», що проходитиме в рамках Всеукраїнського проекту «Парад вишиванок».

З метою творчої самоактуалізації педагогів було проведено заняття з елементами тренінгу «Професійна самоактуалізація особистості».

Учасники заходу обмінювалися досвідом успішної педагогічної діяльності, розробили план роботи методичного об’єднання на 2013-2014 навчальний рік.

На часі керівники гурткової роботи готуються до обласного етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів «Джерело творчості» в номінації «Керівник гуртка – 2014».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 8 і 8?

^Вгору