ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласні змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання

07.04.2011

25 – 26 березня 2011 р. на базі Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулися обласні змагання учнів молодшого шкільного віку з початкового технічного моделювання.

Початкове технічне моделювання – це перші кроки до пізнання цікавого світу техніки, перші спроби власної творчої діяльності, опанування молодшими школярами початковими технічними та технологічними знаннями, вміннями і навичками.

У змаганнях взяли участь команди з позашкільних навчальних закладів м. Суми, Глухів, Лебедин, Ромни, Шостка, Буринського, Тростянецького, Кролевецького, Сумського, Путивльського районів.

Програмою змагань передбачалося теоретичне тестування, виготовлення об’ємних геометричних фігур, виготовлення моделей транспортної техніки, виготовлення планера та його випробування на дальність польоту.

Журі змагань відмітило, що рівень підготовки учасників змагань значно зріс. Нове завдання – «Виготовлення об’ємних геометричних фігур. Складання архітектурної споруди» виконали всі учасники, виявивши фантазію та вміння творчо мислити. Учасники змагань продемонстрували високий рівень теоретичних знань з основ креслення і практичної підготовки.

За підсумками проведення змагань переможцями стали дві команди Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою (керівник команди Гаєва Л.В.) і команда Тростянецького районного палацу дітей та юнацтва (керівник команди Воловик С.І.).

Також було підбито підсумки в особистому заліку. За сумою балів переможцем став Бойко Микола, вихованець Сумського ОЦПО та РТМ, II місце посіла вихованка ОЦПО та РТМ Рубаненко Катерина, III місце – Банька Максим, Тростянецький районний ПДЮ.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 1 і 8?

^Вгору