ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ОБЛАСНИЙ ФЕСТИВАЛЬ ЮНИХ МАЙСТРІВ «ВЕСЕЛКА ТВОРЧОСТІ»

31.05.2012

24 травня 2012 року на базі ОЦПО та РТМ відбувся традиційний обласний фестиваль юних майстрів «Веселка творчості». Цього разу він проводився за номінаціями: «Плетіння бісером», «Ткацтво бісером», «Плетіння з використанням дроту», «Вишивка бісером».

У заході взяли участь 40 юних майстрів, які продемонстрували свої вміння та навички роботи з бісером. На огляд журі, присутніх було представлено близько 250 творчих робіт вихованців. Високий рівень майстерності продемонстрували юні майстри з Сумського районного будинку дітей та юнацтва, Сумського палацу дітей та юнацтва, Краснопільського районного центру дитячої та юнацької творчості, Путивльського центру позашкільної роботи, Тростянецького палацу дітей та юнацтва, Конотопського центру дитячої та юнацької творчості, Охтирського центру дитячої та юнацької творчості, Недригайлівського будинку дитячої та юнацької творчості, Середино-Будського будинку дітей та юнацтва.

ГРАН-ПРІ фестивалю в номінації «Плетіння бісером» отримала Толковець Вікторія, вихованка Глухівського центру дитячої та юнацької творчості. Вікторія представила вишукані прикраси із бісеру флористичної тематики.

Найменша учасниця фестивалю, вихованка Конотопського центру дитячої та юнацької творчості Богдан Карина (6 років), продемонструвала гарну техніку ручного ткацтва та зайняла перше місце в своїй віковій групі в номінації «Ткацтво бісером».

Роботу юних майстрів оцінювало професійне журі у складі наукового співробітника Сумського художнього музею ім.Н.Онацького Надії Степанівни Гудилко, заступника директора Сумської художньої школи Любові Олександрівни Михайленко, завідуючої відділом дизайну Сумської художньої школи Ольги Михайлівни Переяслової. Члени журі відзначили високий рівень творчих робіт вихованців та побажали творчим особистостям подальших успіхів.

Учасники заходу отримали дипломи. Організатори фестивалю сподіваються на подальше творче зростання юних майстрів народних ремесел.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 8 і 9?

^Вгору