ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний фестиваль мистецтв «Перлини нашої душі»

28.11.2016

24 листопада 2016 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся ХІІІ щорічний обласний фестиваль мистецтв «Перлини нашої душі».

Робота фестивалю була організована за напрямом «Художня обробка деревини». Відбулися авторські виставки педагогів та вихованців, майстер-класи, круглий стіл за участю членів журі, керівників гуртків.

До участі у заході долучилися вихованці позашкільних закладів області від 9 до 16 років. Схвальну оцінку журі та Гран-прі фестивалю в старшій та середній вікових категоріях отримали творчі роботи Випірайла Андрія, вихованця Сумської районної станції юних техніків та Мороза Вадима, вихованця Конотопської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат І-ІІ ступенів.

Журі фестивалю відзначило високий рівень виконавської майстерності вихованців з позашкільних навчальних закладів міста Сум, Охтирки, Ромен та Білопільського, Недригайлівського, Буринського, Тростянецького, Кролевецького, Конотопського, Роменського, Сумського, Путивльського районів.

У рамках фестивалю пройшла виставка наставників юних майстрів, керівників гуртків, педагогів, що представили чудові авторські витвори, виконані як у традиційних, так і у сучасних декоративних техніках.

За перемогу у виставці були нагороджені: Глущенко Ігор Володимирович, керівник гуртка Сумської районної станції юних техніків, Пирлик Злата Ігорівна, керівник гуртка Кролевецької станції юних натуралістів, Рубан Микола Михайлович, керівник гуртка Кролевецького будинку дітей та юнацтва, Ілляшенко Олександр Іванович, керівник гуртка Конотопського районного центру позашкільної роботи, Ходак Максим Анатолійович, керівник гуртка Білопільського центру дитячої та юнацької творчості, Деркач Віталій Вікторович, педагог Роменської ЗОШ № 4, Матвієнко Олександр Володимирович, педагог Роменської ЗОШ № 7, Дроздовський Ігор Георгійович, керівник гуртка Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю, вчитель Конотопської загальноосвітньої санаторної школи-інтернат І-ІІ ступенів.

Переможці заходу отримали грамоти та цінні подарунки.

Організатори бажають учасникам фестивалю подальших творчих успіхів та натхнення!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 6 + 2.

^Вгору