ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний конкурс творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини»

28.03.2016

26 березня 2016 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся обласний конкурс творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини».

У заході взяли участь 60 юних майстрів, які змагалися в номінаціях: «Писанкарство», «Народна лялька», «Витинання», «Вишивка», «Плетіння з природних матеріалів», «Декоративний розпис», «Кераміка», «Ткацтво».

У рамках конкурсу відбулася виставка композиційних робіт юних майстрів. ГРАН-ПРІ отримала композиція «Мальовнича рідна Україна» Охтирського міського центру позашкільної освіти-Малої академії наук.

Відбулися майстерні, засідання круглого столу за участю членів журі, керівників гуртків. Учасники заходу обмінювалися досвідом, активно спілкувалися з членами журі, досвідченими керівниками гуртків, майстрами народних ремесел.

У рамках заходу відбувся семінар-практикум для керівників гуртків з теми: «Формування творчих компетентностей вихованців у процесі пізнавально-практичної діяльності з писанкарства».

Журі конкурсу відзначило високий рівень виконавської майстерності вихованців позашкільних навчальних закладів області. Перемогу в номінаціях здобули юні майстри з Шостки, Ромнів, Сум, Конотопу та Глухівського, Липоводолинського, Тростянецького, Путивльського, Лебединського, Кролевецького, Охтирського, Шосткинського, Недригайлівського, Ямпільського районів.

Організатори бажають усім учасникам заходу нових творчих звершень, миру та добробуту.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 2.

^Вгору