ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний конкурс творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини»

27.03.2017

23 березня 2017 року в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся традиційний обласний конкурс творчо обдарованих дітей і підлітків «Чарівні барви Сумщини».

У заході взяли участь 60 юних майстрів, які демонстрували свої вміння в номінаціях «Писанкарство», «Народна лялька», «Витинання», «Вишивка», «Плетіння з природних матеріалів», «Декоративний розпис», «Кераміка», «Ткацтво».

У межах конкурсу відбулася виставка композиційних робіт позашкільних і загальноосвітніх навчальних закладів. ГРАН-ПРІ отримали вихованці творчого об’єднання «Флористичні барви» Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю за композицію «Дідух».

Журі конкурсу відзначило високий рівень виконавської майстерності учасників заходу. ГРАН-ПРІ конкурсу в номінації «Плетіння з природних матеріалів» здобули учень Конотопської загальноосвітньої санаторної школи-інтернату І-ІІ ступенів Дроздовський Євгеній і вихованець Центру естетичного виховання Шосткинської міської ради Федько Володимир.

Наймолодшою переможницею заходу стала вихованка Охтирського районного центру дитячої та юнацької творчості Голод Валерія.

У квітні юні майстри зберуться знову для участі в обласному фестивалі юних майстрів вишивки «Веселка творчості».

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 5 і 6?

^Вгору