ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний семінар керівників гуртків авіа- та ракетомоделювання

19.11.2015

З 17 по 18 листопада 2015 року на базі Конотопського міського центру дитячо-юнацької творчості був проведений обласний семінар-практикум керівників гуртків авіа- та ракетомоделювання.

У заході взяли участь 13 педагогів з профільних позашкільних навчальних закладів області. Присутні обговорили перспективи розвитку гуртків спортивно-технічного профілю в Сумській області у 2015-2016 навчальному році, хід виконання календарного плану проведення змагань з авіа- та ракетомодельного спорту в області.

Під час роботи семінару розглянули питання підготовки збірної команди Сумської області для участі у Всеукраїнських змаганнях з ракето- та авіамодельного спорту, місця проведення обласних змагань з ракетомодельного спорту у 2016 році, необхідності змінення Положення про обласні змагання з авіамодельного спорту (вільно літаючі моделі).

Учасники семінару мали змогу ознайомитися з досвідом роботи керівників гуртків Солов’я Олександра Володимировича (Конотопський ЦДЮТ), Коломійця Миколи Олександровича (Сумський ОЦПО та РТМ), Борсяка Георгія Анатолійовича (Конотопська СЮТ), начальника спортивно-технічної лабораторії Шосткинського казенного заводу «Імпульс» Гапона Юрія Васильовича.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 2 + 8.

^Вгору