ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Обласний зліт пошукових загонів «Пам’ятати. Відродити. Зберегти»

20.10.2016

Щорічно в обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю у жовтні місяці до Дня захисника України проводиться обласний зліт пошукових загонів загальноосвітніх, позашкільних, професійно-технічних навчальних закладів «Пам’ятати. Відродити. Зберегти».

У 2016 році у зльоті взяли участь 19 команд навчальних закладів міст Ромни, Конотопа, Лебедина, Суми, Великописарівського, Буринського, Білопільського, Лебединського, Краснопільського, Тростянецького, Глухівського, Липоводолинського, Путивльського, Конотопського, Сумського, Ямпільського, Недригайлівського, Серединобудського районів, Березівської сільської ради.

За результатами зльоту найбільшу кількість балів набрали команди Путивльського районного центру позашкільної роботи, Великописарівського будинку дитячої та юнацької творчості, що посіли І місце у зльоті, ІІ місце розділили команди Лебединського міського центру позашкільної освіти та Осоївської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Краснопільського району. Команди Ямпільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів, Лебединського районного будинку дитячої та юнацької творчості зайняли ІІІ міcце.

Вихованці і педагоги навчальних закладів області брали активну участь у акціях і благодійних аукціонах: «Лист солдату», «Малюнок захиснику Вітчизни», «З вірою, надією, любов’ю» в підтримку учасників АТО.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 9 й 4.

^Вгору