ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Очний тур І етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів у номінації «Методист ̶ 2018»

25.01.2018

23 січня в Сумському обласному центрі позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбувся очний тур І етапу Всеукраїнського конкурсу майстерності педагогічних працівників позашкільних навчальних закладів у номінації «Методист  ̶  2018».  Формат заходу  ̶  методична кав’ярня.

До участі в першому етапі долучилися методисти ОЦПО та РТМ:

за туристсько-краєзнавчим напрямом позашкільної освіти  ̶  Мишакова Тетяна Вікторівна, Сліпченко Тетяна Володимирівна, Кучмиста Юлія Миколаївна;

за фізкультурно-спортивним напрямом позашкільної освіти  ̶  Лапа Наталія Ігорівна;

-         за еколого-натуралістичним напрямом позашкільної освіти  ̶  Марченко Юлія Володимирівна;

-         за художньо-естетичним напрямом позашкільної освіти  ̶  Окунь Віктор Миколайович.

За чашкою запашної кави в атмосфері невимушеності постійні відвідувачі кав’ярні поділилися особливостями власного методичного меню, що складалося з презентації досвіду роботи та фрагменту методико-педагогічного заходу.

За підсумками конкурсних заходів переможцями І етапу визнано Марченко Юлію Володимирівну, Сліпченко Тетяну Володимирівну.

Лауреатами І етапу стали Лапа Наталія Ігорівна, Мишакова Тетяна Вікторівна, Кучмиста Юлія Миколаївна, Окунь Віктор Миколайович.

Вітаємо наших колег з успішним початком методичної кав’ярні. Маємо надію, що таке спілкування спонукатиме до розроблення нових методико-педагогічних ідей, спрямованих на задоволення освітніх потреб наших вихованців.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 3 + 7.

^Вгору