ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Осіння сесія фіз-мат школи

16.11.2011

З 2 по 9 листопада 2011 року слухачі Сумського територіального відділення Малої академії наук України після успішного тестового випробування були запрошені на навчання до заочних профільних шкіл Малої академії наук України з математики та фізико-технічного напряму, що проходили в м. Києві. На урочистому відкритті Оксен Васильович Лісовий, директор Національного центру «Малої академії наук України», відзначив, що на молодь держава покладає великі надії і зараз є унікальна можливість максимально зосередитись учням 10-11 класів на тій галузі науки, що їх цікавить, використати для своїх досліджень лабораторне обладнання та налагодити співпрацю з провідними науковцями України.

Учасників заочних шкіл привітав президент Малої академії наук України, народний депутат України Станіслав Олексійович Довгий.

На базі Київського національного університету ім. Т.Шевченка та Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут» учні прослухали лекції та відвідали практичні заняття. З юними науковцями працювали науково-педагогічні працівники вищих навчальних закладів України.

Під час проведення навчальної сесії учні дізналися багато нового, прослухали курс лекцій з базових дисциплін, побували в Планетарію та музею «Мінералів», знайшли однодумців і головне друзів на все своє життя.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 1 і 7?

^Вгору