ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ

18.02.2016

Цього тижня в Управлінні Держпраці у Сумській області спільно з комунальним закладом Сумської обласної ради – обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю було визначено переможців регіонального Відбіркового етапу Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Охорона праці очима дітей», присвяченого Дню охорони праці в Україні.

Участь у конкурсі взяли вихованці гуртків і студій образотворчого мистецтва загальноосвітніх, позашкільних навчальних закладів області.

ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ
ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ ОХОРОНА ПРАЦІ ОЧИМА ДІТЕЙ

МАЛЮНКИ

До оргкомітету надійшло сто двадцять три різноманітних та цікавих дитячих малюнки. У фінал регіонального Відбіркового туру потрапило 50 найкращих робіт, тематика та оформлення яких відповідали умовам конкурсу.

За рішенням неупередженого журі регіонального етапу у молодшій віковій групі перше місце посіла Поліна Тетюра, вихованка народної студії образотворчого мистецтва «Полісяночка» Ямпільського районного центру дитячої та юнацької творчості.

II місце – Маргарита Садова, вихованка зразкової студії образотворчого мистецтва «Світ фарб» комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

III місце отримав Денис Бондаренко, учень ССШ I-III ступенів №1

ім. В.Стрельченка, м. Суми.

У середній віковій групі перемогу отримала Анастасія Пирогова, вихованка народної студії образотворчого мистецтва «Полісяночка» Ямпільського районного центру дитячої та юнацької творчості.

II та III місця відповідно дісталися Анні Лобовій, учениці Білопільської СШ №1 та Валерії Мордвіновій, учениці ССШ I-III ступенів №9, м. Суми.

Роботи старшої вікової групи принесли перемогу своїм авторам І місце – Владиславу Ільченко, вихованцю народної студії образотворчого мистецтва «Полісяночка» Ямпільського районного центру дитячої та юнацької творчості.

ІІ місце Оксана Булигіна, вихованка зразкової студії образотворчого мистецтва «Світ фарб» комунального закладу Сумської обласної ради – обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю.

ІІІ місце Іван Шевчук учень Білопільської загальноосвітньої школи I-III ступенів №2.

Усі лауреати конкурсу будуть відзначені грамотами та нагородами під час урочистого святкування Дня охорони праці 28 квітня 2016 року. Кращі малюнки незабаром можна буде побачити на виставці у фойє Управління Держпраці у Сумській області, за адресою м. Суми, вул. Горького, 28-б.

Роботи, що посіли перші місця візьмуть участь у фіналі Всеукраїнського конкурсу, який відбудеться у Києві у квітні 2016 року.

Вітаємо з перемогою!!!

актив дитячого самоврядування
художньо-естетичного відділу

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, додайте 5 й 3.

^Вгору