ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

«Перлини Сумщини»

18.09.2013

21 вересня 2013 року у місті Глухів відбудеться обласний пленер-конкурс «Перлини Сумщини».

ukrainaincognita.com/getmanski-stolytsi/glukhiv-zabuta-stolytsya

З метою виявлення і подальшого розвитку творчих здібностей дітей і молоді, збереження та відродження української національної культури, удосконалення виконавської майстерності творчої молоді, вихованців і керівників творчих об’єднань образотворчого мистецтва Сумським обласним центром позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю (відділ художньо-естетичного виховання) організовано обласний мистецький захід за участю вихованців гуртків, студій образотворчого мистецтва вищого та основного рівнів виконавської майстерності.

У заході приймуть участь близько 100 дітей і понад 20 керівників гуртків та студій образотворчого мистецтва Сумської області. Конкурсним завданням традиційно є зображення архітектурних пам’яток номінація «Архітектура» та пейзажних замальовок – «Пейзаж».

Особливістю цьогорічного пленеру-конкурсу є обов’язкова участь керівників творчих об’єднань образотворчого мистецтва у виконанні конкурсних робіт.

В межах заходу відбудеться творче спілкування керівників, засідання художньої ради «Творчий педагог – приклад професійної майстерності для вихованця».

За підсумками заходу планується оформлення виставки робіт «Творчий керівник-творчий вихованець».

Всіх зацікавлених осіб запрошуємо до співпраці.

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Будь ласка, порахуйте 7 + 8.

^Вгору