ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Першість Центру з гірського туризму

24.11.2015

22 листопада 2015 року в спортивній залі фізкультурно-спортивного відділу Сумського обласного центру позашкільної освіти та роботи з талановитою молоддю відбулися змагання «Першість Центру з гірського туризму».

Гірський туризм – вид спортивного туризму, що полягає в пересуванні групи людей за допомогою мускульної сили по певному маршруту, прокладеному в гірській місцевості.

Який же маршрут долали учасники змагань?

Першим етапом була імітація проходження бурхливої гірської річки – етап «купини». Другий етап перевіряв мускульну силу учасників – етап «качання пресу». Найскладнішим етапом виявився етап «жердини», що імітував проходження в горах верхового болота, а найцікавішим – етап «маятник» (долання прірви). Не обійшлося без етапів «проходження скельної ділянки» та «рух у низькій печері».

Переможцями змагань стали:

І місця посіли Савин Кирило, Іваній Ярослав, Заулін Вадим, Середа Валерія, Горбенко Олександра, Горбенко Дар’я, Лєунова Катерина.

ІІ місця посіли Іщенко Руслан, Костянецький Станіслав, Плутенко Олексій, Лапа Марія.

ІІІ місця посіли Кікош Дмитро, Кравченко Владислав, Тараненко Дмитро, Гордієнко Діана, Плітченко Марія.

У грудні юних спортсменів очікують нові випробування та сюрпризи:

13 грудня – Першість центру з пішохідного туризму в умовах спортивної зали, 19 грудня – спортивно-розважальна програми «Стежки до святого Миколая»,

20 грудня – змагання зі спортивного орієнтування «Призи Діда Мороза».

Бажаємо нових перемог та гарних свят!

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 5 і 6?

^Вгору