ОЦПО та РТМ » Новини » Новина

Підсумки обласного семінару-зльоту зі спортивного туризму працівників закладів освіти

12.10.2011

З 22 по 25 вересня 2011 року в районі урочища Ольшанка Сумського району відбувся обласний семінар-зліт зі спортивного туризму для працівників закладів освіти.

Програмою семінару-зльоту передбачалося:

  • практично-теоретичні навчальні заняття з пішохідного, водного туризму, спортивного орієнтування;
  • змагання на дистанціях «Смуга перешкод» (командний залік); «Водний туризм. Слалом на байдарках»; «Спортивне орієнтування».

Склад команди – 8 осіб, у тому числі 6 учасників, 1 представник, 1 суддя від команди.

Пріоритетним видом змагань є «Командна смуга перешкод». Інші дистанції входили до загального заліку з коефіцієнтом 0,7.

Також у навчальних заняттях семінару-зльоту брали учать окремі педагогічні працівники, організатори туристсько-спортивної роботи в районі, місті.

Результати зльоту свідчать про підвищення загального рівня підготовки команд, фахового рівня педагогів.

Суддівська колегія відмітила високий рівень підготовки команд Сумського, Кролевецького районів, міста Конотоп. Значно підвищився рівень підготовки команд Краснопільського, Тростянецького району порівняно з минулим роком.

Однак, не всі команди мають достатню кількість спеціального туристського спорядження, особливо такого, що відповідає вимогам безпеки. Суддівська колегія зльоту наголошує на тому, що саморобне та застаріле спеціальне туристське спорядження не може забезпечувати безпеку учасникам змагань.

Не брали участі в семінарі-зльоті команди/педагогічні працівники міста Ромни, Великописарівського, Глухівського, Конотопського, Охтирського, Путивльського районів.

Команди міста Глухів, Лебединського, Шосткинського, Ямпільського, районів ніколи не беруть участі у обласних масових заходах спортивно-туристського напряму.

Головна суддівська колегія

Підсумковий протокол обласного семінару-зльоту зі спортивного туризму для працівників закладів освіти

Назад

Ваші запитання, повідомлення, відгуки




Що є сумою 3 і 1?

^Вгору